پایان نامه محصولات غذایی مصرفی کشاورزی

<span>پایان نامه محصولات غذایی مصرفی کشاورزی</span>

دسته بندی: کشاورزی

قیمت: 7000 تومان

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

7000 تومان – خرید

پایان نامه محصولات غذایی مصرفی در کشاورزی

تولید کننده ی لبنیات با تولید همیشگی  کمتر از ۵۰۰/۱۱ کیلوگرم در هر هکتار مازاد نیتروژن بیش از ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هر  هکتار  داشتند. (لانگلان ۱۹۹۷
۱-مقدمه
۱-۱- پیش زمینه ی این تحقیق
بخش عمده ایی از غذاهای مصرفی در اروپا توسط مزارع کشاورزی بزرگ تولید می شود.  ماهیت این سیستم های تولیدی به این صورت است که اغلب غذا با قیمت نسبتا کم تولید می شود اما مخارج زیادی در  توزیع آن به محیط آلوده (مثل نیترات ، فسفات ، انباشتگی خوراکه آب ، آفت کش)  وجود دارد. نیروهای پیش برنده ی اقتصادی به این معناست که سیستم تولیدی کشاورزی در دهه های اخیر در اروپا ادامه داشته است. از این رو مقابله با مشکلات تولیدی سیستم های تولید با کاهش مواد آلاینده مثل نیتروژن ، فسفر ، آفت کش ها CO2 و … لازم است .
در بین گروه های مزارع متمرکز ، متغیر های زیادی در کارامدی تولید وجود دارند که به کارایی محیطی مربوط می شوند . دو  مثال از هلند که یکی از بزرگ  ترین کشور های اروپایی در کشاورزی است  نشان  می دهد که :
    در سال ۹۶/۱۹۹۵ ، ۳۳ درصد از کشاورزان تولید کننده لبنیات هلندی با تولید ۵۰۰/۱۱ کیلوگرم در هر هکتار ، مازاد نیتروژن کمتر از ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار داشتند، از طرف دیگر ۳۳ درصد از کشاورزان
شامل۱۷۵صفحه

0/5 ( 0 نظر )
اطلاعات بیشتر ...
قابلیت ویرایشندارد

پاسخ دهید