پروژه کارآفرینی تولید لواشک
دانلود فایل ورد پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما سا (Entrepreneurship project of fruit production dates) مقدمه : لواشک در واقع نوعي عصاره گرفته شده از ميوه هاست که متخصصان تغذيه به آن اکستراکت مي گويند و با خشک کردن بدست مي آيد. خشک کردن از سادهترين و متداولترين روشهاي نگهداري مواد غذايي است که عمري به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهاي مختلف به شکلهاي گوناگون از روشهاي سنتي تا الگوهاي صنعتي انجام مي شود. امروزه با توجه به توسعه صنايع غذايي روشهاي تهيه لواشک هم تحول يافته و نمونه هاي نوين اين محصول با نظارت بهداشتي کافي توليد مي شود. بنابر اين اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته بندي شده که با پروانه هاي بهداشتي توليد مي شوند استفاده کنند/ ديگر لازم نيست نگران آلودگي آن باشند. اما آيا بهداشتي بودن لواشک و نداشتن آلودگي ميکروبي به معناي اين است که مصرف آن خوب است ؟ آيا مي توان مصرف لواشک را به افراد مختلف توصيه کرد؟
به نظر مي رسد براي يافتن پاسخ اين پرسش لازم است غير از جوانب بهداشتي ارزشهاي غذايي لواشک را بهتر بشناسيم.
طرح توجیهی تولید لواشک خرما
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
تعداد صفحات | 37 |
پسوند فایل | doc |
قابلیت ویرایش | دارد |
فرمت فایل | ورد |