کارآموزی تولید نوشابه گازدار

<span itemprop="name">کارآموزی تولید نوشابه گازدار</span>

دسته بندی:

نوع فایل:

قیمت: 2300 تومان

قابلیت ویرایش: ندارد

تعداد نمایش: 404 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۳ تیر ۱۳۹۶

به روز رسانی در: ۳ تیر ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2300 تومان – خرید

تاریخچه نوشابه :

تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است .

ایرانی ها از ۲۵۰۰ سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت .

از این رو تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت . 

فصل اول : آب

« آب »

قسمت عمده مواد متشکله نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار آن تا ۹۲ % نیز برسد .

منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند شامل یکی از گروههای زیر می باشد .

۱) آبهای سطحی           ۲) آبهای زیر زمینی                      ۳) آب باران

 

تصفیه آب:  

Ro یا اسمنر معکوس : آب از چاههای عمیق وارد تانک lit 000/100 می شود و بعد به داخل مخزن شنی که حاوی ذغال است پمپاژ می شود ، اول مواد درشت گرفته می‌شود ، بعد وارد فیلتر های ۵ میکرونی ۲ و ۱ می شود ، بین راه محلول می‌زنند، محلول متابی سولفیت سدیم ( کلر آب را از بین می برد ) چون کلر برای دستگاه ضرر دارد .

محلول دوم آنتی اسکالن یا ضد رسوب می باشد بعد پمپماژ می شود ، بعد وارد ممبران می شود ، بعد وارد لوله استیل شده و از داخل U.V رد می شود . U.V برای تصفیه آب صنعتی Ro بکار می رود .

پاسخ دهید