کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

<span>کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا</span>

دسته بندی: تولیدی

قیمت: 3500 تومان

پسوند فایل: doc

قابلیت ویرایش: دارد

فرمت فایل: ورد

تعداد نمایش: 911 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 5 فوریه 2018

به روز رسانی در: 15 آوریل 2020

امتیاز: 0/5 - بدون رای

کد محصول: KFP-60101-D

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

3500 تومان – خرید

پروژه کارآفرینی یا طرح توجیهی کارگاه تولید خمیر پیتزا

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح کارآفرنی از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

عنوان                                      شماره صفحه
خلاصه طرح :    ۴
فصل اول    ۵
کلیات    ۵
مقدمه :    ۶
نام کامل طرح و محل اجرای آن :    ۷
محل اجرا :    ۷
مشخصات متقاضیان :    ۸
وضعیت و میزان اشتغالزایی :    ۸
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :    ۸
نام و کاربرد محصول    ۸
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود:    ۸
طبقه بندی محصول    ۹
مزایا و دلایل تولید محصول    ۹
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:    ۹
بسته بندی محصول    ۱۰
کالاهای قابل جانشین    ۱۱
بررسی بازار و قیمت فروش    ۱۱
بررسی روند تولید    ۱۲
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:    ۱۲
بررسی روند مصرف    ۱۲
بررسی روند واردات و صادرات    ۱۳
بررسی قیمت فروش محصول مشابه    ۱۳
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:    ۱۳
معرفی روش های مختلف تولید    ۱۴
تشریح فرایند تولید منتخب    ۱۵
۱- تهیه خمیر:    ۱۵
۲- بریدن و قطعه قطعه کردن:    ۱۵
۳- گرد کردن:    ۱۶
۴- زمان استراحت:    ۱۶
۵-  فرم دادن به خمیر:    ۱۶
فریز کردن خمیر:    ۱۷
تهیه خمیر پیتزای کلفت:    ۱۷
۱- مخلوط کردن:    ۱۷
۲- تهیه خمیر:    ۱۷
۳- رول کردن:    ۱۸
برش دادن خمیر:    ۱۸
۵-  فریز کردن:    ۱۸
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت    ۱۸
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:    ۱۹
HACCP و اهمیت آن:    ۲۰
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد    ۲۱
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک    ۲۲
مجوز های قانونی :    ۲۳
مراحل صدور جواز تاسیس :    ۲۳
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس    ۲۴
۱-   اشخاص حقيقی    ۲۴
۲-   اشخاص حقوقی    ۲۴
مدارك مورد نياز:    ۲۴
اصلاحیه جواز تاسیس :    ۲۵
تعریف:    ۲۵
صدور پروانه بهره برداری :    ۲۵
مراحل صدور توسعه طرح :    ۲۶
فصل دوم    ۲۷
روش انجام کار    ۲۷
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :    ۲۸
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :    ۲۸
نقشۀ استقرار ماشین آلات    ۲۹
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :    ۳۰
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :    ۳۰
فصل سوم    ۳۱
امور مالی طرح    ۳۱
سرمایه گذاری ثابت طرح :    ۳۲
خرید دفتر کار :    ۳۲
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  :    ۳۳
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :    ۳۴
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :    ۳۵
وسایل اداري و خدماتی    ۳۵
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی    ۳۶
هزینه هاي قبل از بهره برداري    ۳۶
هزینه سرمایه گذاری ثابت :    ۳۷
هزینه متغیر :    ۳۷
قیمت تمام شده محصول :    ۳۸
هزینه کل سرمایه گذاری    ۳۸
فصل چهارم    ۳۹
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات    ۳۹
نتایج حاصله از اجرای طرح :    ۴۰

0/5 ( 0 نظر )

پاسخ دهید