پروژه کارآفرینی یا طرح توجیهی کارگاه تولید خمیر پیتزا
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح کارآفرنی از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح : ۴
فصل اول ۵
کلیات ۵
مقدمه : ۶
نام کامل طرح و محل اجرای آن : ۷
محل اجرا : ۷
مشخصات متقاضیان : ۸
وضعیت و میزان اشتغالزایی : ۸
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : ۸
نام و کاربرد محصول ۸
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود: ۸
طبقه بندی محصول ۹
مزایا و دلایل تولید محصول ۹
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود: ۹
بسته بندی محصول ۱۰
کالاهای قابل جانشین ۱۱
بررسی بازار و قیمت فروش ۱۱
بررسی روند تولید ۱۲
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است: ۱۲
بررسی روند مصرف ۱۲
بررسی روند واردات و صادرات ۱۳
بررسی قیمت فروش محصول مشابه ۱۳
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: ۱۳
معرفی روش های مختلف تولید ۱۴
تشریح فرایند تولید منتخب ۱۵
۱- تهیه خمیر: ۱۵
۲- بریدن و قطعه قطعه کردن: ۱۵
۳- گرد کردن: ۱۶
۴- زمان استراحت: ۱۶
۵- فرم دادن به خمیر: ۱۶
فریز کردن خمیر: ۱۷
تهیه خمیر پیتزای کلفت: ۱۷
۱- مخلوط کردن: ۱۷
۲- تهیه خمیر: ۱۷
۳- رول کردن: ۱۸
برش دادن خمیر: ۱۸
۵- فریز کردن: ۱۸
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت ۱۸
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد: ۱۹
HACCP و اهمیت آن: ۲۰
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۱
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک ۲۲
مجوز های قانونی : ۲۳
مراحل صدور جواز تاسیس : ۲۳
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس ۲۴
۱- اشخاص حقيقی ۲۴
۲- اشخاص حقوقی ۲۴
مدارك مورد نياز: ۲۴
اصلاحیه جواز تاسیس : ۲۵
تعریف: ۲۵
صدور پروانه بهره برداری : ۲۵
مراحل صدور توسعه طرح : ۲۶
فصل دوم ۲۷
روش انجام کار ۲۷
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ۲۸
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : ۲۸
نقشۀ استقرار ماشین آلات ۲۹
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : ۳۰
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح : ۳۰
فصل سوم ۳۱
امور مالی طرح ۳۱
سرمایه گذاری ثابت طرح : ۳۲
خرید دفتر کار : ۳۲
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی : ۳۳
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : ۳۴
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : ۳۵
وسایل اداري و خدماتی ۳۵
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی ۳۶
هزینه هاي قبل از بهره برداري ۳۶
هزینه سرمایه گذاری ثابت : ۳۷
هزینه متغیر : ۳۷
قیمت تمام شده محصول : ۳۸
هزینه کل سرمایه گذاری ۳۸
فصل چهارم ۳۹
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات ۳۹
نتایج حاصله از اجرای طرح : ۴۰
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
پسوند فایل | doc |
قابلیت ویرایش | دارد |
فرمت فایل | ورد |