کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت میشود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوهای تیره را ایجاد میکند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند:
– نوشابه سازی (کوکا کولا) – سرکه سازی
– تولید ماءالشعیر
– تولید نان و شیرینی
– کیک کارامل
– تولید فرآوردههای گوشتی
– تولید انواع سُس
از کارامل خشک در مخلوطهای خشک استفاده میشود. بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابههای کولادار و محصولات نانوائی مصرف میشود.
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
تعداد صفحات | 30 |
پسوند فایل | doc |
قابلیت ویرایش | دارد |
فرمت فایل | ورد |