نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضههای بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچههای نمکی و حوضچههای شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخههای سیلابی – خشک شدگی قرار گرفته است، بوجود آمدهاند.
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
تعداد صفحات | 34 |
پسوند فایل | doc |
قابلیت ویرایش | دارد |
فرمت فایل | ورد |