دانلود پایان نامه ورد کارشناسی ارشد بررسي استفاده از تركيب كولينكلرايد و روغن منداب روي عملكرد و غلظت تريگليسريد كبد در جوجههاي گوشتي رشته علوم دامی
دانشكده كشاورزي
گروه كارشناسي ارشد و دكتري علوم دامي
پاياننامه:
جهت دريافت درجه كارشناسي ارشد (M. Sc) در رشته مهندسي علوم دامي
عنوان:
بررسي استفاده از تركيب كولينكلرايد و روغن منداب روي عملكرد و غلظت تريگليسريد كبد در جوجههاي گوشتي
فهرست مطالب
عناوين صفحات
چكيده ۱
مقدمه ۳
فصل اول: بررسي منابع
۱-۱- چربيها ۴
۲-۱- ساختمان ليپيدهاي ساده ۴
۳-۱- اسيدهاي چرب و ساختمان آنها ۶
۴-۱- فساد چربيها ۸
۵-۱- روشهاي استخراج روغن ۱۰
۱-۵-۱- روشهاي استخراج چربي از منابع حيواني ۱۰
۲-۵-۱- روشهاي استخراج چربي از منابع گياهي ۱۰
۶-۱- منابع چربي در تغذيه طيور ۱۲
۱-۶-۱- چربيهاي حيواني ۱۲
۲-۶-۱- روغنهاي گياهي ۱۲
۷-۱- مقايسه تركيب مختلف روغنهاي گياهي ۱۴
۸-۱- نقش چربيها در بدن ۱۵
۹-۱- نقش چربيها در تغذيه طيور ۱۶
۱۰-۱- مشكلات و معايب استفاده از چربي در تغذيه طيور ۱۷
۱۱-۱- هضم، جذب و متابوليسم چربيها ۱۸
۱-۱۱-۱- هضم چربيها ۱۸
۲-۱۱-۱- جذب چربيها ۱۹
۳-۱۱-۱- متابوليسم چربيها ۲۰
۱۲-۱- اثرات افزايش سطوح استفاده از چربي در جيره غذايي طيور ۲۱
۱۳-۱- عوامل مؤثر در افزايش چربي لاشه ۲۳
۱۴-۱- رابطه نوع چربي مصرفي با چربي خون ۲۴
۱۵-۱- گياه منداب (كانولا) ۲۵
۱۶-۱- ارزش تغذيهاي دانه منداب و تركيبات آن ۲۶
۱-۱۶-۱- مقدار روغن دانه منداب ۲۷
۲-۱۶-۱- مقدار پروتئين و تركيب اسيدهاي آمينه دانه منداب ۲۷
۳-۱۶-۱- كربن هيدراتهاي موجود در دانه منداب ۲۸
۴-۱۶-۱- ويتامينهاي موجود در دانه منداب ۲۸
۵-۱۶-۱- مواد معدني موجود در دانه منداب ۲۸
۶-۱۶-۱- تركيبات ضدمغذي موجود در دانه منداب ۲۸
۱۷-۱- مواد ضد مغذي دانه منداب ۲۹
۱۸-۱- روغن منداب و تركيب اسيدهاي چرب آن ۳۱
۱۹-۱- ارزش تغذيهاي روغن منداب ۳۲
۲۰-۱- كولين و ساختمان بيوشيميايي آن ۳۳
۲۱-۱- نقش كولينكلرايد در اعمال متابوليكي بدن ۳۴
۲۲-۱- اشكال شيميايي كولين ۳۶
۲۳-۱- اثرات متابوليكي استفاده از كولينكلرايد در تغذيه طيور ۳۷
۲۴-۱- سطوح مصرف كولينكلرايد در تغذيه طيور ۴۰
۲۵-۱- بتايين و نقش آن در تغذيه طيور ۴۱
۲۶-۱- نقش گروههاي متيل در تغذيه طيور ۴۲
فصل دوم: مواد و روشها
۱-۲- مكان اجراي آزمايش ۴۴
۲-۲- نحوه تهيه مواد آزمايشي و اقلام جيره غذايي ۴۴
۳-۲- تهيه و فرموله كردن جيرههاي آزمايشي ۴۵
۴-۲- آمادهسازي محل اجراي آزمايش ۵۰
۵-۲- مديريت بهداشتي در زمان پرورش ۵۰
۶-۲- مديريت كنترل بيماريها و واكسيناسيون در طول دوره پرورش ۵۱
۷-۲- مديريت تغذيهاي در طول دوره پرورش ۵۲
۸-۲- مديريت پرورشي ۵۲
۹-۲- اندازهگيري فراسنجههاي عملكردي در طول دوره پرورش ۵۳
۱-۹-۲- مقدار مصرف غذا ۵۳
۲-۹-۲- مقدار افزايش وزن ۵۴
۳-۹-۲- ضريب تبديل غذايي ۵۴
۴-۹-۲- تلفات ۵۴
۱۰-۲- اندازهگيري فراسنجههاي مربوط به لاشه ۵۵
۱۱-۲- اندازهگيري فراسنجههاي مربوط به اندامهاي داخلي بعد از كشتار ۵۵
۱۲-۲- جمعآوري نمونههاي خوني و كبد ۵۶
۱۳-۲- فراسنجههاي بيوشيميايي خون و كبد ۵۶
۱۴-۲- روش اندازهگيري كلسترول سرم خون ۵۷
۱۵-۲- روش اندازهگيري HDL سرم خون ۵۸
۱۶-۲- روش اندازهگيري تريگليسيريد سرم خون ۵۹
۱۷-۲- روش اندازهگيري كلسترول و تريگليسيريد كبد ۵۹
۱۸-۲- نوع طرح آزمايشي ۶۰
فصل سوم: نتايج و بحث
۱-۳- بررسي نتايج صفات عملكردي ۶۲
۱-۱-۳- وزن زنده بدن ۶۳
۲-۱-۳- مصرف خوراک ۶۵
۳-۱-۳- ضريب تبديل غذايي ۶۷
۴-۱-۳- تلفات ۶۹
۲-۳- بررسي نتايج تجزيه لاشه ۷۰
۱-۲-۳- وزن لاشه ۷۱
۲-۲-۳- وزن ران ۷۲
۳-۲-۳- وزن سينه ۷۳
۴-۲-۳- وزن بال ۷۵
۵-۲-۳- وزن كبد ۷۶
۶-۲-۳- وزن طحال ۷۸
۷-۲-۳- وزن قلب ۸۰
۸-۲-۳- وزن سنگدان ۸۱
۹-۲-۳- وزن پيش معده ۸۲
۳-۳- بررسي نتايج فراسنجههاي بيوشيميايي خون ۸۳
۱-۳-۳- كلسترول خون ۸۴
۲-۳-۳- تريگليسيريد خون ۸۶
۳-۳-۳- HDL وLDL خون ۸۸
۴-۳- بررسي نتايج فراسنجههاي بيوشيميايي كبد ۹۰
۱-۴-۳- تريگليسيريد كبد ۹۰
۲-۴-۳- كلسترول كبد ۹۲
۵-۳- بررسي وزن زنده، مصرف دان و ضريب تبديل غذايي در سه دوره پرورشي ۹۵
۱-۵-۳- دوره آغازين (۰-۲۱ روزگي) ۹۵
۲-۵-۳- دوره رشد (۲۲-۴۲ روزگي) ۹۵
۳-۵-۳- دوره پاياني (۴۳-۵۶ روزگي) ۹۷
نتيجهگيري ۱۰۰
پيشنهادات ۱۰۱
ضمایم ۱ (نمودارها) ۱۰۲
ضمايم ۲ (تصاوير) ۱۱۲
منابع فارسي ۱۱۸
منابع انگليسي ۱۲۰
چكيده انگليسي ۱۲۸
فهرست نمودارها
عناوين صفحات
نمودار ۱-۳- مقايسات ميانگين افزايش وزن زنده (۵۶ روزگي) ۱۰۲
نمودار ۲-۳- مقايسات ميانگين مصرف دان (۵۶ روزگي) ۱۰۲
نمودار ۳-۳- مقايسات ميانگين ضريب تبديل غذايي (۵۶ روزگي) ۱۰۳
نمودار ۴-۳- مقايسه ميانگين وزن لاشه با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب ۱۰۳
نمودار ۵-۳- مقايسه ميانگين وزن ران با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب ۱۰۴
نمودار ۶-۳- مقايسات ميانگين وزن گوشت سينه (۵۶ روزگي) ۱۰۴
نمودار ۷-۳- مقايسات ميانگين وزن كبد (۵۶ روزگي) ۱۰۵
نمودار ۸-۳- مقايسه ميانگين وزن طحال با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب ۱۰۵
نمودار ۹-۳- مقايسه ميانگين وزن طحال با استفاده از سطوح مختلف مكمل كولينكلرايد ۱۰۶
نمودار ۱۰-۳- مقايسات ميانگين وزن قلب (۵۶ روزگي) ۱۰۶
نمودار ۱۱-۳- مقايسه ميانگين وزن پيشمعده با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب ۱۰۷
نمودار ۱۲-۳- مقايسه ميانگين سطوح HDL خون با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب ۱۰۷
نمودار ۱۳-۳- مقايسه ميانگين سطوح كلسترول كبد با استفاده از سطوح مختلف مكمل كولينكلرايد ۱۰۸
نمودار ۱۴-۳- مقايسات ميانگين وزن بدن در دوره رشد (۲۲ تا ۴۲ روزگي) ۱۰۸
نمودار ۱۵-۳- مقايسات ميانگين مصرف خوراك در دوره رشد (۲۲ تا ۴۲ روزگي) ۱۰۹
نمودار ۱۶-۳- مقايسات ميانگين ضريب تبديل غذايي در دوره رشد (۲۲ تا ۴۲ روزگي) ۱۰۹
نمودار ۱۷-۳- مقايسه ميانگين مصرف دان با استفاده از سطوح مختلف روغن منداب در دوره پاياني (۴۲ تا ۵۶ روزگي) ۱۱۰
نمودار ۱۸-۳- مقايسه ميانگين مصرف دان با استفاده از سطوح مختلف مكمل كولين در دوره پاياني (۴۲ تا ۵۶ روزگي) ۱۱۰
نمودار ۱۹-۳- مقايسات ميانگين ضريب تبديل غذايي در دوره پاياني (۴۲ تا ۵۶ روزگي) ۱۱۱
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
تعداد صفحات | 58 |
پسوند فایل | doc |
قابلیت ویرایش | دارد |
فرمت فایل | ورد |