pdf کتاب اصول تغذیه کراوس
pdf کتاب اصول تغذیه کراوس (تغذیه و رژیم درمانی کراوس) به عنوان یکی از منابع علمی معتبر برای مباحث تغذیه و رژیم درمانی در اغلب دانشگاههای کشور در رشتههای علوم تغذیه، علوم بهداشتی در تغذیه و همچنین رشته های دیگر علوم پزشکی از جمله پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و بهداشت و … میباشد. تاکنون ۱۴ ویراست از این کتاب منتشر شده است که آخرین ویراست آن در سال ۲۰۱۷ میلادی به چاپ رسیده است و شامل ۴۵ فصل است.
این مجموعه براساس سرفصلهای ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد که دارای ۴ جلد است :
- جلد اول اصول تغذیه کراوس
- جلد دوم تغذیه در دوران ها و تغذیه در سلامت و تناسب
- جلد سوم رژیم درمانی
- جلد چهارم ارزیابی و تشخیص و مداخله تغذیهای
مترجم : دکتر محمد خلیلی (عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی)
نویسنده: ال.کاتلین ماهان
? فصل اول اصول تغذیه کراوس
? فارسی
۱-مطابق با سرفصل های درس اصول تغذیه برای دانشجویان پزشکی و تغذیه
۲-منبع علمی بسیار مناسب، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه، پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان و …
سرفصلهای کتاب اصول تغذیه کراوس
فصل ۱ : هضم، جذب، انتقال و ترشح مواد مغذی
فصل ۲ : انرژی
فصل ۳ : التهاب و پاتوفیزیولوژی بیماریهای مزمن
فصل ۴ : آب، الکترولیتها و تعادل اسیدوباز
فصل ۵ : مواد مغذی و متابولیسم آنها
فصل ۶ : ارزیابی: یافتههای آزمایشگاهی
فصل ۷ : ارزیابی: تداخلات بالینی دارو- غذا
فصل ۸ : مداخله: حمایت تغذیهای رودهای و پیرارودهای
…
درباره کتاب اصول تغذیه کراوس
علم تغذیه علاوه بر این که در رشتههایی مثل اقتصاد و کشاورزی کاربردهای بسیار مهمی دارد و از جمله مواردی که است که تمام انسانهای روی این کره خاکی با آن سر و کار دارند از همین رو این علم در کلیه رشتههای علوم پزشکی نیز تاثیر بسیار مهم و بارزی دارد،که امروزه به یکی از مهمترین رشتههای علوم پزشکی تبدیل شده است و در طی دو دهه گذشته پیشرفتهای علمی شگفتانگیزی در این رشته روی داده است . علم تغذیه توانسته پل حیاتی با سایر رشتههای علوم پزشکی در زمینههای تحقیقاتی و آموزشی ایجاد کند، به گونه ای که امروزه کانون توجه دانشمندان علوم پزشکی در سراسر دنیا قرار گرفته است، با گسترش مرزهای دانش تغذیه در حال حاضر این رشته دارای زمینه هایی مانند تغذیه بالینی، تغذیه سلولی و مولکولی، تغذیه ی جامعه و سیاست گذاری تغذیه میباشد که محققان متعددی در این زمینه ها در حال پژوهش و آموزش میباشند.
با توجه به افزایش و شیوع بیماریهای مزمن غیرواگیر در اغلب کشورهای پیشرفته و غیرپیشرفته دنیا مانند مریضیهای دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان، استئوپروز، آرتریت روماتوئید و بیماری های عصبی و روانی که وابستگی بسیار زیادی با الگوی غذایی فرد دارند و از سوی دیگر نقش محوری و بنیادین تغذیه در این بیماریها میتوان نتیجه گرفت که دانش کافی و جامع تغذیه برای کلیهی دانشجویان علوم پزشکی ضرورت بسیار مهمی را به خود اختصاص می دهد، مطالعه و شناخت مواد مغذی، بهترین منابع غذایی، متابولیسم مواد مغذی و تداخل آن ها با یکدیگر عوامل موثر بر جذب، میزانهای توصیه شده و مناسب دریافت، موضوعات اصلی علم تغذیه می باشند.
دانش تغذیه یکی از راههای جلوگیری از ابتلا به بیماری و درمان
دانش تغذیه میتواند در کنار سایر دانستههای دانشجویان علوم پزشکی از کلیهی رشته های علوم پزشکی باعث ارتقاء روند پیشگیری از بیماری و همچنین تسریع و تسهیل روند درمان بیماران و در نهایت ارتقاء سطح سلامت و رفاه اجتماعی میگردد.
اطلاعات بیشتر ... | |
---|---|
تعداد صفحات | 300 |
پسوند فایل | |
قابلیت ویرایش | ندارد |
فرمت فایل | پی دی اف |
1 نظر
بسیار خوب