پایان نامه تعیین ارزش غذایی کاه منداب عمل‌آوری شده با استفاده از تکنیک کیسه‌های نایلونی و تولید گاز‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آزمایشگاهی

<span>پایان نامه تعیین ارزش غذایی کاه منداب عمل‌آوری شده با استفاده از تکنیک کیسه‌های نایلونی و تولید گاز‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آزمایشگاهی</span>

دسته بندی: محیط زیست

نوع فایل:پایان نامه محیط زیست

قیمت: 11000 تومان

تعداد صفحات: 152

پسوند فایل: doc

قابلیت ویرایش: ندارد

فرمت فایل: ورد

تعداد نمایش: 313 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 17 نوامبر 2018

به روز رسانی در: 8 ژانویه 2022

امتیاز: 0/5 - بدون رای

کد محصول: KFP-145770-D

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دریافت نسخه چاپی درب منزل
11000 تومان – خرید

پایان نامه تعیین ارزش غذایی کاه منداب عمل‌آوری شده با استفاده از تکنیک کیسه‌های نایلونی و تولید گاز‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آزمایشگاهی

آزمايش حاضر به‌منظور تعيين ارزش غذايي كاه منداب عمل‌آوری شده با استفاده از تكنيك كيسه‌هاي نايلوني و تولید گاز آزمایشگاهی اجرا شد. اين تحقيق بر پايه طرح کاملا تصادفی در قالب آزمايش فاكتوريل با استفاده از دو سطح اوره و سه سطح ملاس انجام شد. كيسه‌هاي نايلوني حاوي نمونه‌ها در شكمبه سه راس گوسفند نر توده قزل با متوسط وزن ۵/۲±۵۰ کیلوگرم در ساعت‌هاي ۲ تا ۹۶ ساعت قرار داده شد و روند توليد گاز با روش توليد گاز آزمايشگاهي تعيين شد. تركيبات شيميايي انداره‌گيري شده شامل ماده خشك، پروتيين خام، خاکستر خام، عصاره اتری و دیواره سلولی و لیگنوسلولزی برای تیمارهای آزمایشی بود. با توجه به نتایج به‌دست آمده مشخص شد که استفاده از اوره و ملاس در عمل‌آوری کاه منداب تاثیر زیادی در افزایش مقدار تجزیه‌پذیری ماده خشک دارد به‌طوری‌که درصد تجزیه‌پذیری ‌موثر ماده خشک کاه منداب با سرعت عبور ۲ درصد در ساعت از ۳۶/۱۸ درصد به ۲۳/۳۲ درصد رسیده است که تفاوت بین تیمارها معنی‌دار می­باشد بیش‌ترین مقدار مربوط به تیمار حاوی ۴ درصد اوره و ۴ درصد ملاس و کم‌ترین مقدار مربوط به تیمار شاهد می‌باشد و هم‌چنین در بین تیمارها از لحاظ انرژی قابل متابولیسم و قابلیت هضم ماده آلی تفاوت معنی‌داری وجود دارد که این مقادیر برای انرژی قابل متابولیسم بین ۸/۱۷۸۰- ۱۲۳۶ کیلو‌کالری به ازای هر کیلوگرم ماده خشک و برای قابلیت هضم ماده آلی بین ۱۷/۵۲ – ۴۱/۳۵ درصد متغیر بود که بیش‌ترین مقدار مربوط به تیمار حاوی ۴ درصد اوره و ۴ درصد ملاس و کم‌ترین مقدار مربوط به تیمار شاهد می‌باشد. نتايج تحقيق نشان داد که عمل‌آوری كاه منداب با اوره و ملاس به طور توام تاثیر بهتری در بهبود  ارزش غذايي برای دام‌های نشخوارکننده دارد.

0/5 ( 0 نظر )

پاسخ دهید