پروژه کارآفرینی شالیکوبی و تولید حبوبات

<span>پروژه کارآفرینی شالیکوبی و تولید حبوبات</span>

دسته بندی: - -

نوع فایل:

قیمت: 6000 تومان

قابلیت ویرایش: ندارد

تعداد نمایش: 664 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 22 سپتامبر 2017

به روز رسانی در: 22 سپتامبر 2017

امتیاز: 0/5 - بدون رای

کد محصول: KFP-6658-D

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

6000 تومان – خرید

۱- ۱ مقدمه :
شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی  زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه،  روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، کلیه و کیسه‌ ی صفرا؛ بیماری‌ های غیر واگیر مانند دیابت نوع ۲  و قلبی- عروقی است، لزوم استفاده از برنامه ‌ی غذایی سالم که از حبوبات و غلات کامل یعنی نان ‌های تهیه شده از آرد سبوس دار  مانند سنگک، تافتون و بربری، انواع گوشت ‌های سفید مانند مرغ و ماهی، فرآورده ‌های شیری (شیر، ماست و پنیر)، روغن ‌های گیاهی مایع، مغز‌ها (آجیل)، سبزی‌ ها و میوه‌ها تشکیل شده باشد؛ ضروری به نظر می رسد.
تحقیقات نشان داده است، احتمال ابتلا به سرطان روده‌ ی بزرگ، پروستات و بروز بیماری ‌های قلبی- عروقی  و دیابت نوع ۲ در افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته از حبوبات استفاده می ‌کنند، کمتر از افرادی است که یک بار در هفته از آن استفاده می ‌کنند یا برنامه ‌ی غذایی آن‌ها سرشار از غذاهای پُرچرب، سرخ شده، غلات تصفیه شده مانند نان‌ های سفید و شیرینی‌ هاست.
حبوبات در ردیف سوم هرم غذایی در کنار گروه گوشت ‌ها، تخم‌ مرغ، آجیل (مغزها)  قرار می ‌گیرند و مصرف روزانه ‌ی ۳- ۲ واحد از این گروه توصیه شده است.
هر واحد این گروه معادل ۹۰- ۶۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ یا ماهی  پخته شده، یک لیوان حبوبات پخته، یک عدد تخم‌مرغ ، ۲۰عدد بادام ‌زمینی ، ۱۲عدد بادام، ۲ قاشق غذاخوری کنجد  و ۱۲ عدد آجیل مخلوط است.
مصرف روزانه ی حبوبات در رژیم غذایی مردم مناطق مدیترانه ‌ای (کشورهای اسپانیا، پرتغال، یونان، جنوب فرانسه، سوریه، فلسطین اشغالی، جزیره‌ ی کرت، بخش‌هایی از ایتالیا) که کمتر از مردم شمال اروپا، آمریکا و دیگر کشورهای در حال توسعه، دچار بیماری ‌های قلبی- عروقی و برخی سرطان‌ ها می ‌گردند، توصیه شده است.
البته باید یاد آور شویم که با توجه به مزایای حبوبات، مصرف آن به تنهایی در هر روز موجب یک برنامه ی غذایی با کفایت نمی ‌شود، زیرا انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری که در گوشت‌ها، سبزی‌ها، میوه‌ها و فرآورده‌های شیری وجود دارد، در آنها موجود نیست.
شامل۲۹صفحه

0/5 ( 0 نظر )

پاسخ دهید