پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

<span itemprop="name">پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز</span>

دسته بندی: - - -

نوع فایل: - - -

قیمت: 3400 تومان

تعداد صفحات: 30

پسوند فایل: doc

قابلیت ویرایش: ندارد

فرمت فایل: ورد

تعداد نمایش: 164 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۸ آذر ۱۳۹۷

به روز رسانی در: ۳ آبان ۱۳۹۷

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

3400 تومان – خرید

۱- ۱ مقدمه :

سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند.

سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می زنند تا روغن نباتی به ذرات کوچک تبدیل شود و در تمام سطح سس به طور یکنواخت پخش گردد.

زرده تخم مرغ، لسیتین فراهم می کند که سبب پایداری این امولسیون می شود. سپس مخلوط حاصله را با نمک و دیگر ادویه جات مزه دار می کنند

پاسخ دهید