مقاله کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ

<span>مقاله کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ</span>

دسته بندی: - - -

نوع فایل: - - -

قیمت: 3500 تومان

تعداد صفحات: 64

پسوند فایل: doc

قابلیت ویرایش: ندارد

فرمت فایل: ورد

تعداد نمایش: 296 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 19 نوامبر 2018

به روز رسانی در: 17 اکتبر 2019

امتیاز: 0/5 - بدون رای

کد محصول: KFP-138404-D

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

3500 تومان – خرید

پیشگفتار :

از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند.

کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.

0/5 ( 0 نظر )

پاسخ دهید