آموزش طرز تهیه کوکوی کدو سبز با شکر

۱. کدوها را شسته و پس از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. کدوهای رنده شده را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و همه مواد شامل تخم‌مرغ، آرد، شکر، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

۲. در تابه گردی با اندازه متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بریزید و شعله اجاق گاز را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده ، سپس کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کوکو به اصطلاح خودش را بگیرد. پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف دیگر را هم در روغن سرخ کنید.

نکته ۱: شما می‌توانید به جای آنکه شکر به مواد کوکو بریزید، آن را از مواد داخل کوکو حذف کرده ولی با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی قوام بیاید، سپس بعد از آماده شدن کوکو، این شربت را روی کوکو بریزید و سرو کنید.

نکته ۲: برای خوشرنگ شدن این کوکو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید.

نکته ۳: این غذا را داخل فر نیز می‌توان پخت.

نکته ۴: وجود آرد در مواد لازم این روش پخت، باعث می‌شود آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده ، از شل شدن کوکو جلوگیری شود.

پاسخ دهید