آموزش طرز تهیه مرغ مسما با رب انار

۱٫ ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا رب انار را با آب جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.

۲٫ در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می کنیم و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه های انار و آلو تغییر شکل ندهند.

پاسخ دهید