آموزش طرز تهیه شامی کباب رودباری

پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده و گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی‌های خرد شده مخلوط کنید.

سپس آن را حسابی ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.

در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و با دست آن را پهن کنید و در روغن سرخ کنید.

رب گوجه را با کمی آب رقیق کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و روی شامی‌های سرخ شده بریزید و حرارت دهید تا به روغن بیفتد.

چند عدد گوجه را هم کباب کرده با شامی کنار دیس پلو زعفرانی قرار دهید و نوش جان کنید.

پاسخ دهید