آموزش طرز تهیه سمبوسه سبزیجات

مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کاری و مقداری فلفل و نمک می زنیم.

سپس جعفری را اضافه و همه مواد را مخلوط می کنیم.

بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم.

سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .

طرز تهیه سس سمبوسه :

کمی رب گوجه، فلفل قرمز، کمی شکر و کمی سرکه را باهم مخلوط می کنیم. برخی هم تمرهندی را آب و اضافه می کنند.

پاسخ دهید