آموزش طرز تهیه ته چین قارچ و مرغ

ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

پاسخ دهید