آموزش طرز تهیه اشكنه سنتی

پياز متوسط ۲ تا ۳ عدد، روغن بمیزان کافی، تخم مرغ محلي ۳ تا ۴ عدد، شنبليله خشك و نرم يك قاشق سوپ خوري، آرد گندم سبوس دار دو قاشق سوپ خوري، زرد چوبه (در صورت تمايل) يك قاشق سوپ خوري، نمك و فلفل به مقدار كافي.

پياز را خرد كرده با روغن در حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا طلايي شود آرد و شنبليله را در پياز داغ كمي سرخ مي كنيم. در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه مي نماييم بعد ۳ تا ۴ ليوان آب داخل آن مي ريزيم مي گذاريم چند جوش بزند، سپس به اندازه كافي به آن نمك و فلفل مي زنيم.

تخم مرغ ها را در ظرفي مي شكنيم و با كمي نمك مخلوط مي كنيم و كم كم در مايه اشكنه مي ريزيم(در نقاط مختلف ظرف) تا تخم مرغ ها يك جا بسته نشود بعد از ۲ تا ۳ جوش اشكنه را در ظرف مي كشيم در صورت تمايل مي توان تخم مرغ ها را تک تک در آب اشكنه بشكنيم، ولي هم نزنيم تا به صورت درسته بسته و پخته شود و روي آب اشکنه بماند.

پاسخ دهید