آموزش طرز تهیه آبگوشت با استفاده از مرغ

-مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.

-پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.

-مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.

-در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید .

-بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

پاسخ دهید